Ana sayfa » 2021 Yılının En Çok Oynanan 5 Oyunu
Oyun

2021 Yılının En Çok Oynanan 5 Oyunu

2021 Yılının En Çok Oynanan 5 Oyunu Teknoupdates teknoloji haberleri

Sevgili teknoupdates takipçileri, bu yazımız oyun sevenleri ilgilendiriyor. Tüm oyun severler bu yazıya! Bilgisayar oyunlarına günden güne artan ilgi ve bilgisayar oyunları pandemi dolayısı ile hayatımızdan çıkaramayacağımız vazgeçilmez bir parçamız haline geldi. Pandeminin bizleri etkilediği bu denli uzun süreçte kendimizi oyunlarda bulduk. Csgo , LoL, Valorant gibi sizlere özel 2021’in oyunlarını derledik.

İşte sizler için araştırdığımız 2021 yılının en çok oynanan 5 oyunu!

1 – Valorant

hwp.com.tr/wp-content/uploads/2020/03/valorant.jpg

Gerek sinerjisiyle gerek karakterleriyle sizi büyülü dünyasına çekecek olan Valorantta sakın merminiz hedefinizden şaşmasın, yoksa hedef siz olabilirsiniz! 2 Haziran 2020’de piyasaya çıkmış olup bulunan oyun tüm platformlarda yerini almış bulunmaktadır. Oynaması ücretsizdir. Oyunu indirmek istiyorsanız tıklayın.

2 – GTA V

grand theft auto beş gta5 oyna

GTA Serilerinin en sevilen serisinden biri olan GTA V, 17 Eylül 2013 yılında çıkmış olup 2021 yılının en çok oynananlar listesinde 2. Sırada yer almaktadır. Araba çalmasından soygunculuğa, hırsızlıktan sapkınlığa kadar pek çok kötü olayı arttırılmış gerçekliği ile görebileceğiniz GTA V size uzun soluklu bir zevk ve hikaye sunacak! Oyunu indirmek istiyorsanız tıklayın.

3 – League Of Legends

League of Legends oyunu oynaListemizin aşağı sıralarınıza gittiğimizde ise League of Legends’i görüyoruz. League of Legends, kısaca LOL, 27 Ekim 2009 Yılında çıkmış olup 2021 yılının en çok oynanan listesinde 3.sırada yer almaktadır. MOBA türü strateji oyunudur. Birbirinden farklı yetenekleri olan karakterlerini tanıyacağınız Leauge of Legends, takım oyununu ön planda tutan; büyük savaşların döndüğü mistik bir oyun. Farenizle karakterinizi yönlendirin ve düşmanlarınızı öldürün! Oyunu indirmek istiyorsanız tıklayın.

4 – Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO)

CS : GO global oyun oyna

Listemizin 4.sırasında Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO)’yu görüyoruz. 21 Ağustos 2012 Yılında çıkmıştır. Oyunun çevrimiçi birinci şahıs nişancı oyunudur. Bir an için Counter-Strike: Global Offensive’da beklemeniz rakibiniz tarafından öldürülmenize sebep olabilir, yapmanız gereken ilk başta elinizde bulunan bıçak ve tabanca rakibini alt etmek, sonrasında rakiplerinize nefes alma fırsatı vermeden oyunu kazanmak! Oyunu indirmek istiyorsanız tıklayın.

5 – DOTA 2

Dota 2 oyunu oyna valve

Ve listemizin son sırasında ise DOTA 2 görünmekte DOTA 2 9 Temmuz 2013 Yılında çıkan Çok oyunculu savaş arenası oyunudur. Geliştiricisi Valve’dir. League of Legends oyunu ile temel benzerlikleri olup mekanikleriyle farklılaşan, büyüleyici ve mistik dünyasına kapılarınızı aralayan DOTA 2’de iyi bir strateji belirlemeniz gerek yoksa kaybeden siz olursunuz! Oyunu indirmek istiyorsanız tıklayın.

TeknoUpdates

teknoupdates yazarı

Yorum ekle

Yorum Yazmak için buraya tıklayın